Kaszinós élet

Egy kertészeti fősulis fiú kalandjai, leginkább saját magának a szopatása.

Friss topikok

  • trabos: Na most mi van? te meggyógyultál? Leálltál? Vagy jackpot volt, azt leléptél hawaiira? Tömör és tan... (2009.04.17. 17:35) Püty
  • leisuresuitlarry: Tudod mennyi pénz 4 millió forint ? Csak azért írtam, hogy tudd nem vagy egyedül a lúzerek között... (2008.10.24. 21:54) Szartartály
  • leisuresuitlarry: Én is voltam ebben a hónapban minden nap. szumma (lidó): 4 guriga (2008.10.13. 11:49) Szopika, szopika
  • kaszino: Ahogy nézem 2 nap híján igen. (2008.09.06. 09:17) Re: Régi rossz idők
  • leisuresuitlarry: Én még benne vagyok ! :( (2008.09.04. 20:17) 24 órás termés

Linkblog

Kivagyok

2008.06.27. 22:39 kaszino

Az elmúlt 1-2 napban megint rámjött, hogy talán meg kéne próbálni. Tegnap óta magam alatt vagyok igencsak. Egyszerűen kivan a fasz. Őrület vár rám holnap. Az eddigi nehéz napjaimat nézve top 3-as lesz. Legszívesebben gyáva ember módjára elfutnék, de nem tudok. Már nem. Nem tudom tovább húzni, jön a szembesítés. Vállalnom kell a tetteimért a felelősséget.

A gép olyan mint a drog. Elfeledtetné velem a gondokat, igaz csak rövid ideig: pár percig, pár óráig.

Ha nyerek 200 rongyot mondjuk, akkor mivan? Semmi. Minden pénzem odaadnám azért, hogy a holnap... és ha vesztek? Akkor is ugyanúgy lesz holnap, ami nagyon nem lenne jó. Kivagyok. Nem old meg semmit, de időlegesen elfeledtetne.

Mit tegyek? ;-(

Komolyan nekiszaladok a Dunának... annak ellenére, hogy...

... hogy anyagilag többem van a hasonló korosztályúak 90 százalékánál, van egy szerető barátnőm, egészségem, rokonaim, szüleim. Mindenem megvan, de... ez az egy, amivel (nem a szerencsejáték) nem tudok mit kezdeni. Ezt nem tudom leküzdeni, pedig egyre csak nyomaszt. Hetek-hónapok óta egyre rosszabbul alszok, rémálmaim vannak.

Talán holnaptól minden más. Szó szerint egy másik életbe csöppenek. Júliustól lehet, hogy másik orszába vagy másik kontinensen dolgozok, de az is lehet, hogy csak idehaza pattanok fel és bűjok el szó nélkül mindenki elől. Minden rokon, ismerős és barát elől.

Lehet, hogy csak fogok egy sátrat és elindulok szó szerint világgá. Összerakom minden pénzem, a papirjaimat és ami szükséges egy hátizsákba és elindulok, amerre visz a lábam.

Meglátjuk.

Gecire kivagyok.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: agyalás

A bejegyzés trackback címe:

https://kaszino.blog.hu/api/trackback/id/tr33542761

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 007카지노 2019.04.19. 04:40:27

Aki a Fideszre voksol, Európa ellen szavaz - B1 BLOGCSALÁD

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása